ClickCease Zum Inhalt springen

Bestellt vor 14:00, lieferung in 1-2 Tagen

JETZT versandkostenfrei in Deutschland ab 35,-

Kostenloser Versand BELGIEN ab 35

Hausnummernschild benötigt?

Verleihen Sie Ihrem Zuhause einen neuen Look!

★★★★★ 2000+ reviews

Maak indruk met unieke huisnummerborden die jouw huis laten opvallen!

Wil je dat jouw huis opvalt in de straat? Maak indruk met unieke huisnummerborden die jouw huis een persoonlijke twist geven! Met een bijzonder huisnummerbord kun je jouw stijl en individualiteit laten zien, en tegelijkertijd de functionaliteit behouden. Of je nu houdt van een moderne, minimalistische look of juist van een klassiek en traditioneel design, er is voor ieder wat wils.

Laat jouw creativiteit de vrije loop en kies uit een breed scala aan materialen, kleuren en lettertypes om het perfecte huisnummerbord te creëren. Van acryl tot hout en van aluminium tot glas, er zijn eindeloze mogelijkheden om jouw huisnummerbord uniek te maken.

Niet alleen geef je jouw huis een persoonlijke touch, maar een opvallend huisnummerbord kan ook nuttig zijn voor hulpdiensten en gasten die jouw huis snel willen vinden. Dus waar wacht je nog op? Maak een statement met je huisnummerbord en laat jouw huis opvallen in de straat!

Einschließlich Befestigungsmaterial
Auch Briefe verfügbar
Rostschutzmittel für lange Lebensdauer

Unsere Hausnummernschilder 12,5cm hoch

Unsere modernen Nummernschilder hatten unterschiedliche Farben. Jetzt vorübergehend 32% Rabatt und kostenloser Versand!

Inklusive Montagematerial und Schablonen.
Briefe verfügbar.

Inklusive Bohrschablonen

Installation schwierig? Das ist eine Sache der Vergangenheit! Kleben Sie die Montageschablonen an die Wand, an der Sie Ihre Hausnummer anbringen möchten. Bohren und aufhängen!

Bestellen Sie den Amato schwarz hier

Nummernschilder 15 cm

Profitieren Sie von unserem vorübergehenden Rabatt von bis zu 28% und kostenlosem Versand!

Inklusive Befestigungsmaterial.
Für die Hausnummern von Adamo sind Buchstaben erhältlich.
Keine Buchstaben für Milano & Danilo Hausnummern verfügbar.

Warum bei Yessential bestellen?

Kostenloser Versand in den Niederlanden
Versandkostenfrei Belgien ab 35,-.
Schnelle Lieferung
Vorübergehend bis zu 32% Rabatt
Inklusive Montageschablonen
Inklusive Befestigungsmaterial

Hier ist der Adamo Black hervorgehoben. Bestellen Sie den Alonzo Black hier!

Hausnummernschilder 20 cm

Im Zweifel zwischen klein und groß? Wählen Sie dann die 20 cm hohen Hausnummernschilder.

Inklusive Befestigungsmaterial.
Bei den Adamo Edelstahl Hausnummern sind Buchstaben vorhanden.
→ Bei den Carlo-Hausnummern
sind keine Buchstaben vorhanden.

Wie bringt man ein Hausnummernschild an?

Wenn Sie Ihr perfektes Hausschild gefunden haben, ist das Anbringen des Schildes eine einfache Aufgabe. Zunächst bohren Sie ein Loch in die Wand Ihres Hauses. Hämmern Sie dann einen passenden Dübel in das Loch. Anschließend können Sie das Schild in das Loch schrauben. Voilà, Ihr Schild ist da!

Hausnummer Entwurf 30 cm

Wohnen Sie in einem größeren Haus oder weit weg von der Straße? Mit diesen 30 cm langen Nummernschildern werden Sie auffallen!

Inklusive Befestigungsmaterial.
Bei den Adamo Edelstahl Hausnummern sind Buchstaben vorhanden.
→ Bei den Carlo-Hausnummern
sind keine Buchstaben vorhanden.

Hausplatten von 10 cm

Groß genug, um aus der Ferne gelesen zu werden. Hauptsächlich an Reihen- und Innenhofhäusern angebracht.

Bei diesen Hausnummern gibt es keine Buchstaben A B C.
Inklusive Montagematerial.

Wann kann ich mein Hausnummernschild zu Hause erwarten?

Wenn Sie Ihr Hausschild vor 14.00 Uhr bestellen, können Sie es am nächsten Tag mit kostenlosem Versand erhalten. Bitte beachten Sie, dass die Namensschilder individuell angefertigt werden und eine Lieferzeit von 4/5 Wochen haben. Bestellen Sie einfach Ihr perfektes Hausnummernschild für Ihre Haustür, Ihr Tor oder Ihre Mauer.

Sobald Ihre Bestellung an PostNL übergeben wurde, erhalten Sie automatisch einen Track & Trace-Code per E-Mail.

Hier ist der Amato White 12,5cm hervorgehoben. Klicken Sie auf HIER zu bestellen!

Namensschilder für die Eingangstür

Möchten Sie keine individuellen Hausnummern verwenden? Entdecken Sie hier unsere personalisierten Namensschilder.

→ Inklusive Befestigungsmaterial.

De belangrijkheid van huisnummerbordjes

Huisnummerbordjes zijn niet alleen functioneel, maar ook belangrijk voor verschillende redenen. Ten eerste helpen ze hulpdiensten om snel de juiste locatie te vinden in geval van een noodgeval. Een duidelijk en goed zichtbaar huisnummerbordje kan het verschil maken tussen tijdige hulp en kostbare vertragingen.

Daarnaast is een huisnummerbordje ook handig voor bezorgdiensten en gasten die je huis bezoeken. Het maakt het voor hen gemakkelijker om je huis snel te vinden, vooral als ze niet bekend zijn in de buurt. Een uniek huisnummerbordje kan ervoor zorgen dat je huis opvalt en gemakkelijk te herkennen is.

Waarom kiezen voor unieke huisnummerbordjes?

Het kiezen voor unieke huisnummerbordjes biedt verschillende voordelen. Ten eerste geeft het je de mogelijkheid om je persoonlijke stijl en smaak te laten zien. In plaats van een standaard huisnummerbordje dat je bij veel andere huizen ziet, kun je met een uniek huisnummerbordje je huis onderscheiden van de rest.

Daarnaast voegt een uniek huisnummerbordje karakter toe aan je huis. Het is een kans om je creativiteit te uiten en een statement te maken. Of je nu kiest voor een modern ontwerp met strakke lijnen of een klassiek ontwerp met sierlijke details, een uniek huisnummerbordje kan de uitstraling van je huis versterken.

Materialen en ontwerpmogelijkheden voor huisnummerbordjes

Er zijn verschillende materialen en ontwerpmogelijkheden beschikbaar voor huisnummerbordjes. Het kiezen van het juiste materiaal en ontwerp is afhankelijk van je persoonlijke smaak en de stijl van je huis.

Een populair materiaal voor huisnummerbordjes is acryl. Dit materiaal is duurzaam, weerbestendig en gemakkelijk te onderhouden. Acryl huisnummerbordjes kunnen worden gegraveerd of bedrukt met verschillende kleuren en lettertypen, waardoor je veel ontwerpmogelijkheden hebt.

Een andere optie is hout. Houten huisnummerbordjes stralen een warme en natuurlijke uitstraling uit. Je kunt kiezen voor verschillende houtsoorten, zoals eiken, mahonie of teak, om het huisnummerbordje aan te passen aan de stijl van je huis. Houten huisnummerbordjes kunnen worden gegraveerd of geschilderd met verschillende kleuren en afwerkingen.

Voor een meer moderne uitstraling kun je kiezen voor een huisnummerbordje van aluminium of roestvrij staal. Deze materialen zijn strak, minimalistisch en passen goed bij eigentijdse architectuur. Aluminium en roestvrij staal huisnummerbordjes kunnen worden gegraveerd, gelaserd of bedrukt met verschillende kleuren en lettertypen.

Als je op zoek bent naar een meer elegante en luxe uitstraling, kun je overwegen om te kiezen voor een huisnummerbordje van glas. Glas huisnummerbordjes kunnen worden gegraveerd, gezandstraald of bedrukt met verschillende ontwerpen en kleuren. Ze geven een luxe uitstraling aan je huis en zijn een echte eyecatcher.

Huisnummerbordjes op maat – personaliseer je huisnummer

Als je echt een uniek huisnummerbordje wilt, kun je overwegen om er een op maat te laten maken. Er zijn veel bedrijven en ambachtslieden die huisnummerbordjes op maat kunnen maken volgens jouw specificaties.

Met een op maat gemaakt huisnummerbordje kun je je creativiteit de vrije loop laten en een ontwerp creëren dat perfect bij je huis past. Je kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren, lettertypen en ontwerpen om een huisnummerbordje te creëren dat volledig uniek is.

Tips voor het kiezen van het juiste huisnummerbordje

Bij het kiezen van het juiste huisnummerbordje zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Ten eerste is het belangrijk om de stijl van je huis in gedachten te houden. Kies een huisnummerbordje dat past bij de architectuur en uitstraling van je huis. Een modern huisnummerbordje past bijvoorbeeld goed bij een strakke en minimalistische architectuur, terwijl een klassiek huisnummerbordje goed past bij een traditionele bouwstijl.

Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de leesbaarheid van het huisnummerbordje. Kies een lettertype en kleur die goed zichtbaar zijn, zelfs vanaf een afstand. Dit is vooral belangrijk voor hulpdiensten en gasten die je huis snel moeten kunnen vinden.

Naast het uiterlijk is het ook belangrijk om te kijken naar de duurzaamheid en onderhoudsgemak van het huisnummerbordje. Kies een materiaal dat bestand is tegen weersinvloeden en gemakkelijk schoon te maken is. Op deze manier blijft je huisnummerbordje er jarenlang mooi uitzien.

De installatie van huisnummerbordjes

De installatie van huisnummerbordjes is over het algemeen eenvoudig en kan door de meeste mensen zelf worden gedaan. De exacte installatie-instructies kunnen variëren, afhankelijk van het materiaal en het ontwerp van het huisnummerbordje.

In de meeste gevallen worden huisnummerbordjes geleverd met voorgeboorde gaten en bevestigingsmaterialen, zoals schroeven of pluggen. Je kunt het huisnummerbordje eenvoudig bevestigen aan de muur of deur van je huis met behulp van deze materialen. Zorg ervoor dat het huisnummerbordje stevig is bevestigd en goed zichtbaar is vanaf de straat.

Als je niet zeker bent van de installatie, kun je altijd een professional inhuren om het huisnummerbordje voor je te installeren. Zij hebben de juiste kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat het huisnummerbordje veilig en stevig wordt geïnstalleerd.

Onderhoudstips voor huisnummerbordjes

Om ervoor te zorgen dat je huisnummerbordje er jarenlang mooi uitziet, is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren. De specifieke onderhoudsvereisten kunnen variëren, afhankelijk van het materiaal van het huisnummerbordje.

Voor acryl huisnummerbordjes kun je ze eenvoudig schoonmaken met een mild schoonmaakmiddel en een zachte doek. Vermijd schurende schoonmaakmiddelen en harde borstels, omdat deze het oppervlak kunnen beschadigen.

Houten huisnummerbordjes vereisen wat meer onderhoud. Het is belangrijk om ze regelmatig te behandelen met een houtbeschermingsmiddel om ze te beschermen tegen weersinvloeden. Daarnaast kun je ze schoonmaken met een mild schoonmaakmiddel en een zachte doek.

Voor aluminium, roestvrij staal en glas huisnummerbordjes kun je ze eenvoudig schoonmaken met een mild schoonmaakmiddel en een zachte doek. Vermijd schurende schoonmaakmiddelen en harde borstels, omdat deze het oppervlak kunnen beschadigen.

Schlussfolgerung

Met unieke huisnummerbordjes kun je je huis laten opvallen en een persoonlijke touch geven. Of je nu kiest voor een modern, minimalistisch ontwerp of een klassiek en traditioneel ontwerp, er zijn eindeloze mogelijkheden om je huisnummerbordje uniek te maken.

Door te kiezen voor een uniek huisnummerbordje geef je niet alleen je huis een persoonlijke uitstraling, maar ook functionaliteit. Het maakt het gemakkelijker voor hulpdiensten en gasten om je huis snel te vinden.

Met verschillende materialen, ontwerpmogelijkheden en creatieve ideeën is er voor ieder wat wils als het gaat om huisnummerbordjes. Kies het juiste materiaal en ontwerp dat past bij je huis en laat je creativiteit de vrije loop.

Waar wacht je nog op? Maak een indruk met unieke huisnummerbordjes en laat je huis opvallen in de straat!

Was sagen sie über uns?

Stacy Plieger
Stacy Plieger
Snelle levering en super tevreden over de kwaliteit.
A Copal
A Copal
Ik had 2 verschillende sets bestelt per ongeluk en kreeg gelijk een berichtje of dit wel klopte. Toen ik een mailtje terug stuurde kreeg ik gelijk een mailtje terug dat ze het zouden veranderen. Hoe netjes is dat!! Super blij mee. Eerst nog even de deuren opknappen en dan de mooie nieuwe klinken erop!
Bilal amkadmi
Bilal amkadmi
Top service en kwaliteit spullen!
Niels vL
Niels vL
Groot aanbod, scherpe prijzen en een goede service.
Jan de Geus
Jan de Geus
Keuken laten wrappen en handvatten gekocht bij Yessential. Overzichtelijke site met veel keuze. Snelle levering. Goede prijs/kwaliteitverhouding. AANRADER!
Danny Michel
Danny Michel
Had 2 nummers besteld 1 en 0.. op 1 zat een kleine schade! Na mailcontact met de klantenservice hebben ze kostenloos een nieuwe opgestuurd! Top
Ilhan Dogan
Ilhan Dogan
Kwaliteit spullen voor een mooie prijs!
n c
n c
Super zufrieden, auch wirklich gute Preise!!! Die Lieferung war super schnell und ich würde sofort wieder dorthin kommen! Habe sie leider noch nicht installiert, aber ich bin mir sicher, dass sie schön aussehen werden!!!
Ines
Ines
Habe schöne Griffe für unsere Nachttische bestellt. Sind genau die gleichen wie auf dem Foto. Passen perfekt zu unserer Einrichtung. Bestellung und Empfang verliefen reibungslos und schnell. Glücklich, das nächste Mal wieder bei Yessential !!!! einkaufen.

Entdecken Sie unsere Kategorien

Stilvolle kleine Wohnaccessoires. Große Wirkung.

SHOP GRIFFE

Für Küchen, Möbel und Schränke.
Auch passende Türknöpfe!

SHOP TÜRGRIFFE

Türgriffe an Rosetten und Schilden.
Auch lose Rosetten und Schlösser.

SHOP HAUSNUMMERN

Grootste assortiment van NL & BE!
Vanaf 5 cm tot 30 cm.

SHOP SITZBEZÜGE

Schwarz & transparent.
Verschiedene Größen mit Filz erhältlich.

SHOP KLEIDERHAKEN

Van simpel tot luxe haakjes!
Zwart, hout & chroom.

SHOP MEUBELPOTEN

Meubels verhogen of verlagen?
Ontdek onze zwarte meubelpoten.

SHOP CONTAINER OMBOUW

Je kliko’s verbergen? Bekijk onze moderne container ombouw.

SHOP WANDBRIEVENBUS

Je post veilig ontvangen in stijl? Bekijk onze wandbrievenbussen.

Entdecken Sie unsere Kategorien

Stilvolle kleine Wohnaccessoires. Große Wirkung.

SHOP GRIFFE

Für Küchen, Möbel und Schränke.
Auch passende Türknöpfe!

SHOP TÜRGRIFFE

Türgriffe an Rosetten und Schilden.
Auch lose Rosetten und Schlösser.

SHOP HAUSNUMMERN

Grootste assortiment van NL & BE! Vanaf 5 cm tot 30 cm.

SHOP SITZBEZÜGE

Schwarz und transparent. Verschiedene Größen mit Filz erhältlich.

SHOP KLEIDERHAKEN

Von einfach bis luxuriös, von kleinen
bis zu großen Einzelhaken.

SHOP MEUBELPOTEN

Meubels verhogen of verlagen?
Ontdek onze zwarte meubelpoten.

SHOP CONTAINER OMBOUW

Je kliko’s verbergen? Bekijk onze moderne container ombouw.

SHOP WANDBRIEVENBUS

Je post veilig ontvangen in stijl? Bekijk onze wandbrievenbussen.

Haben Sie eine Frage?

Stellen Sie Ihre Frage an einen unserer Mitarbeiter. 

Haben Sie eine Frage?

Stellen Sie Ihre Frage an einen unserer Mitarbeiter!

De waardering van yessential.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 2155 reviews.
Möchten Sie benachrichtigt werden, wenn ein neuer Bestand verfügbar ist? Wir werden Ihnen eine E-Mail schicken, sobald das Produkt wieder auf Lager ist! Hinterlassen Sie unten Ihre E-Mail-Adresse.