ClickCease Skip to content

Orderedbefore 14:00, delivered in 1-2 days

NOW free shipping in the Netherlands!

Free shipping BE & DE from 35,-

Container ombouw?

Stijlvol alle containers wegwerken! 

★★★★★ 2000+ reviews

Maak van je saaie container een stijlvolle blikvanger met,
onze moderne container ombouw.

Til je saaie container afvalbakken naar een hoger niveau en maak een stijlvolle blikvanger van met onze moderne container ombouw. Het transformeren van een container is niet alleen een duurzame oplossing, maar ook een creatieve manier om je (voor)tuin te creëren die perfect aansluit bij jouw stijl. Met behulp van onze innovatieve ontwerpen en functionaliteiten kun je vanaf vandaag al je containers omtoveren tot een prachtige blikvanger. Laat je creativiteit de vrije loop en transformeer jouw saaie container tot een spectaculaire eye-catcher. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en creëer jouw droomtuin in een handomdraai!

Webwinkelkeur
Including fixing material
Now free shipping
Anti-rust for long service life

Onze container ombouw

Waterproof, modern and functional.

Now free shipping in the Netherlands

What do they say about us?

n c
n c
Super satisfied, really good prices too!!! Delivery was super fast so would come back there in a heartbeat! Haven't installed them yet unfortunately but am sure they will look great!!!
Ines
Ines
Ordered beautiful handles for our nightstands. Are exactly the same as in the picture. Fit our interior very well. Order and receipt went smoothly and quickly. Happy to shop again next time at Yessential !!!!
Hinke B
Hinke B
Very good webshop, with friendly and helpful staff on the phone. I had made a mistake when ordering. After returning, the money was back in the account within three. Meanwhile, I had ordered the correct article. Arrived very quickly. Highly recommended.
Joep & Sonja Rooij Hoogewerff
Joep & Sonja Rooij Hoogewerff
Super good service! After a wrong delivery, it was rectified immediately and a new order was sent.
eddy vanelderen
eddy vanelderen
I had placed an order and it was incomplete. I sent them an email and they promptly took care of it. I will order here again
Dennis De Clerck
Dennis De Clerck
House number 41 in stainless steel. Very satisfied. Super fast delivery and very solid visible stainless steel numbers. Absolutely recommended. Thanks Yessential 👍🏻
Google user
Google user
Nice song made
Sarie C
Sarie C
Fast delivery, great products very friendly and helpful customer service.

Inleiding tot container ombouw voor afvalbakken

Wilt u op zoek naar een stijlvolle manier om uw tuin te transformeren? Overweeg dan een container ombouw van 240 liter! Met deze innovatieve oplossing kunt u uw tuin veranderen in een oase van schoonheid en functionaliteit. Of u nu handig bent of niet, een container ombouw biedt talloze mogelijkheden om van uw tuin een eyecatcher te maken en de containers netjes weg te werken.

Met een capaciteit van 240 liter biedt deze containerberging voldoende ruimte voor uw container, zoals de restafval, papier en GFT. De mogelijkheden zijn eindeloos – plaats de container ombouw in je voortuin, achtertuin, entree of bij je bedrijfspand.

Het beste van alles is dat een container ombouw van 240 liter niet alleen stijlvol en functioneel is, maar ook duurzaam. Alle materialen zijn van roestvaststaal en de ombouw is gepoedercoat.

Waarom kiezen voor een container ombouw?

Onooglijke afvalcontainers kunnen het uiterlijk van een woning of bedrijfspand aanzienlijk verminderen. Door de containers om te bouwen en ze bijvoorbeeld te integreren in een structuur of omhulsel die beter past bij de omgeving, kunnen mensen de visuele impact verminderen. Afvalcontainers kunnen vatbaar zijn voor vandalisme of diefstal. Door ze om te bouwen en bijvoorbeeld te voorzien van sloten of beveiligingssystemen, kunnen mensen de veiligheid van hun afvalcontainers verbeteren. Over het algemeen kan het omzetten van afvalcontainers in meer functionele, esthetisch aantrekkelijke of efficiënte structuren verschillende voordelen bieden voor zowel individuen als gemeenschappen.

Hoe een hoogwaardige container ombouw te onderhouden

Het onderhouden van een hoogwaardige container ombouw is belangrijk om de levensduur en functionaliteit ervan te waarborgen. Gelukkig vereist een hoogwaardige brievenbus over het algemeen weinig onderhoud. Hier zijn enkele tips om uw brievenbus in topconditie te houden:

1. Reinig regelmatig de buitenkant van uw container ombouw met een mild reinigingsmiddel en water. Vermijd agressieve chemicaliën die de afwerking kunnen beschadigen.

2. Controleer regelmatig de bevestigingen en scharnieren. Zorg ervoor dat alles stevig is bevestigd en goed functioneert.

3. Verwijder regelmatig vuil en bladeren uit de container ombouw en bij de klep. 

4. Inspecteer de sloten en beveiligingsfuncties van uw container ombouw regelmatig. Zorg ervoor dat alles goed werkt en vervang indien nodig versleten onderdelen.

Door deze eenvoudige onderhoudstips te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw hoogwaardige container ombouw optimaal blijft presteren en er als nieuw blijft uitzien.

wat zijn de 5 voordelen van onze container ombouw?

Het is en blijft een doorn in het oog. De afvalcontainers in diverse kleuren in onze voortuin, achtertuin, oprit,  parkeerplaatsen of bedrijfspand… Het wegwerken van de containers is één feit, maar hierbij ook nog 5 bijkomende voordelen van onze container ombouw.

#1: Gepoedercoat RAL7016
Poedercoating biedt een duurzame afwerking die bestand is tegen krassen, corrosie, UV-straling en alle weersomstandigheden. Hierdoor blijft de container ombouw langer mooi en gaat het langer mee. RAL7016 of ook wel de mate grijze antraciet kleur is een neutrale, maar toch stijlvolle kleur die eigenlijk past bij alle ontwerpen en omgevingen. Het kan worden gebruikt voor zowel moderne als klassieke esthetiek.

#2: Roestvrije materialen
Onze container ombouw zijn vervaardigd uit roestvrije materialen. Dit betekent dat de materialen niet roesten of corroderen, zelfs niet bij blootstelling aan vochtige of zoute omgevingen. Dit verlengt de levensduur van de omgebouwde container, waardoor het geschikt is voor langdurig gebruik, zelfs in veeleisende omgevingen zoals kustgebieden. Tevens alle bevestigingsmaterialen in de containerkasten zijn van RVS.

#3: Automatische deksel
Met een innovatief ontwerp wordt het weggooien van afval een moeiteloze taak. Voorzien van geavanceerde technologie, opent de afvalbak zich moeiteloos met slechts één handbeweging dankzij een slimme hendelmechanisme. Het deksel zweeft soepel omhoog, aangedreven door geïntegreerde gasdrukdempers, waardoor het gemakkelijk is om afval te deponeren. De verbinding tussen de deksel en de afvalbak zorgt ervoor dat de opening onmiddellijk en naadloos is, waardoor je geen tijd verspilt bij het weggooien van afval. Bovendien zorgt een zachte sluitingstechnologie, ondersteund door stille cilinders, voor een geruisloze en elegante sluiting van het deksel na gebruik. Met minimale inspanning wordt afval weggooien een plezierige en efficiënte ervaring.

#4: Natuurlijke afwerking door Houtlook
Hout heeft van nature een warme en uitnodigende uitstraling. Het biedt een gevoel van gezelligheid en comfort dat veel mensen aanspreekt. Houtlookmaterialen repliceren deze natuurlijke schoonheid en brengen de warmte en charme van hout naar verschillende ruimtes, zoals woonkamers, keukens, en zelfs nu op onze container ombouw:)

#5: Eenvoudige montage
Bij elke containerombouw wordt een geïllustreerd stappenplan meegeleverd, waardoor de montage een eenvoudige en probleemloze ervaring wordt. Dit stapsgewijze handleiding begeleidt u door het volledige montageproces, van begin tot eind, en biedt duidelijke instructies voor elke fase van de installatie.

Het geïllustreerde stappenplan is ontworpen om de montage voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Hoewel de installatie over het algemeen eenvoudig is, wordt aanbevolen om de montage met minstens twee personen uit te voeren om eventuele beschadigingen te voorkomen en de veiligheid te waarborgen.

Door het volgen van de gedetailleerde instructies in het stappenplan kunt u verzekerd zijn van een nauwkeurige en efficiënte montage, zonder giswerk of verwarring. Of u nu een ervaren doe-het-zelver bent of voor het eerst een containerombouw monteert, het geïllustreerde stappenplan zorgt ervoor dat u snel en gemakkelijk kunt genieten van uw nieuwe omgebouwde container.

Discover our categories

Stylish little home accessories. Big impact.

SHOP HANDLES

For kitchens, furniture & cabinets.
Also matching door knobs!

SHOP DOOR HARDWARE

Door handles on rosette & on shield.
Also loose rosettes and locks.

SHOP HOUSE NUMBERS

Largest assortment in Europe.
From 10 cm to 30 cm.

SHOP SEAT COVERS

Black & transparent.
Various sizes with felt available.

SHOP COAT HOOKS

Van simpel tot luxe haakjes!
Zwart, hout & chroom.

SHOP MEUBELPOTEN

Meubels verhogen of verlagen?
Ontdek onze zwarte meubelpoten.

SHOP CONTAINER OMBOUW

Je kliko’s verbergen? Bekijk onze moderne container ombouw.

SHOP WANDBRIEVENBUS

Je post veilig ontvangen in stijl? Bekijk onze wandbrievenbussen.

Discover our categories

Stylish little home accessories. Big impact.

SHOP HANDLES

For kitchens, furniture & cabinets.
Also matching door knobs!

SHOP DOOR HARDWARE

Door handles on rosette & on shield.
Also loose rosettes and locks.

SHOP HOUSE NUMBERS

Largest assortment in the Netherlands. From 10cm to 30cm.

SHOP SEAT COVERS

Black & transparent. Various sizes with felt available.

SHOP COAT HOOKS

From simple to luxurious, from small
to large individual hooks.

SHOP MEUBELPOTEN

Meubels verhogen of verlagen?
Ontdek onze zwarte meubelpoten.

SHOP CONTAINER OMBOUW

Je kliko’s verbergen? Bekijk onze moderne container ombouw.

SHOP WANDBRIEVENBUS

Je post veilig ontvangen in stijl? Bekijk onze wandbrievenbussen.

Do you have a question?

Ask your question to one of our staff members. 

Do you have a question?

Ask your question to one of our staff members!

The rating of yessential.co.uk at WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 based on 2054 reviews.
Want to be notified when the product is back in stock? We will send you an email as soon as the product is back in stock! Leave your email address below.