ClickCease Skip to content

Orderedbefore 14:00, delivered in 1-2 days

NOW free shipping in the Netherlands!

Free shipping BE & DE from 35,-

Want to buy concrete house numbers?

Timeless, robust and modern!

★★★★★ 1900+ reviews

Prachtige Betonnen Huisnummers: Een Tijdloze Toevoeging aan Jouw Gevel

Op zoek naar een tijdloze en stijlvolle toevoeging aan de gevel van je huis? Overweeg dan prachtige betonnen huisnummers. Deze opvallende cijfers geven je huis direct een moderne uitstraling en creëren een unieke eerste indruk voor bezoekers en voorbijgangers. Betonnen huisnummers zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch. Ze voegen een vleugje elegantie toe aan elke gevel en kunnen worden aangepast aan de stijl van je woning. Of je nu een minimalistische uitstraling wilt of juist een meer decoratieve stijl verkiest, betonnen huisnummers bieden een eindeloze keuze aan ontwerpen en lettertypes.

Daarnaast hebben betonnen huisnummers vele voordelen. Ze zijn duurzaam, weerbestendig en kunnen jarenlang meegaan zonder te vervagen of te beschadigen. Daardoor is het investeren in deze huisnummers een slimme keuze op de lange termijn. Voeg een tijdloos en onderscheidend element toe aan je gevel met prachtige betonnen huisnummers. Ontdek de eindeloze mogelijkheden en geef je huis de uitstraling die het verdient.

Webwinkelkeur
Including fixing material
Free shipping in the Netherlands
Vanbeton voor lange levensduur

Onze huisnummers beton

Voor welke hoogte ga jij?

Letters are also possible!

Do you have a house with an addition like a letter A, B, C, D and E? We also have them in a height of 10 cm!

What do they say about us?

n c
n c
Super satisfied, really good prices too!!! Delivery was super fast so would come back there in a heartbeat! Haven't installed them yet unfortunately but am sure they will look great!!!
Ines
Ines
Ordered beautiful handles for our nightstands. Are exactly the same as in the picture. Fit our interior very well. Order and receipt went smoothly and quickly. Happy to shop again next time at Yessential !!!!
Hinke B
Hinke B
Very good webshop, with friendly and helpful staff on the phone. I had made a mistake when ordering. After returning, the money was back in the account within three. Meanwhile, I had ordered the correct article. Arrived very quickly. Highly recommended.
Joep & Sonja Rooij Hoogewerff
Joep & Sonja Rooij Hoogewerff
Super good service! After a wrong delivery, it was rectified immediately and a new order was sent.
eddy vanelderen
eddy vanelderen
I had placed an order and it was incomplete. I sent them an email and they promptly took care of it. I will order here again
Dennis De Clerck
Dennis De Clerck
House number 41 in stainless steel. Very satisfied. Super fast delivery and very solid visible stainless steel numbers. Absolutely recommended. Thanks Yessential 👍🏻
Google user
Google user
Nice song made
Sarie C
Sarie C
Fast delivery, great products very friendly and helpful customer service.

Inleiding tot betonnen huisnummers

Betonnen huisnummers zijn een moderne en stijlvolle manier om je huis te markeren. In plaats van standaard metalen nummers, bieden betonnen huisnummers een unieke uitstraling die de aandacht trekt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, lettertypen en stijlen, waardoor je de vrijheid hebt om een ontwerp te kiezen dat perfect bij je huis past.

Een van de voordelen van betonnen huisnummers is de duurzaamheid. Beton is een stevig materiaal dat bestand is tegen de elementen en niet snel beschadigd raakt. Dit betekent dat je huisnummers er jarenlang mooi uit zullen zien, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vervaging of slijtage.

Daarnaast bieden betonnen huisnummers een moderne en eigentijdse uitstraling. Ze voegen een vleugje elegantie toe aan elke gevel en kunnen de hele uitstraling van je huis transformeren. Of je nu een strakke en minimalistische stijl hebt of juist een meer decoratieve en gedetailleerde stijl, betonnen huisnummers kunnen aan je wensen voldoen.

Voordelen van het gebruik van betonnen huisnummers

Betonnen huisnummers bieden verschillende voordelen ten opzichte van traditionele huisnummers. Ten eerste zijn ze duurzaam en weerbestendig. Beton kan extreme weersomstandigheden doorstaan zonder te vervagen of te barsten, waardoor het perfect is voor buitengebruik.

Daarnaast zijn betonnen huisnummers ook gemakkelijk te onderhouden. Ze kunnen eenvoudig worden gereinigd met water en zeep, waardoor ze er altijd fris en nieuw uitzien. Dit in tegenstelling tot metalen huisnummers die kunnen roesten of verkleuren na verloop van tijd.

Een ander voordeel van betonnen huisnummers is de aanpasbaarheid. Beton kan in verschillende vormen worden gegoten, waardoor je huisnummers kunt laten maken die perfect passen bij de stijl van je huis. Of je nu een strakke en moderne uitstraling wilt of juist een meer traditionele en klassieke uitstraling, betonnen huisnummers kunnen aan je wensen voldoen.

Hoe kies je de juiste betonnen huisnummers voor je gevel

Het kiezen van de juiste betonnen huisnummers voor je gevel kan een persoonlijke en creatieve beslissing zijn. Hier zijn enkele overwegingen om je te helpen bij het maken van de juiste keuze:

Stijl: Overweeg de stijl van je huis en gevel bij het kiezen van betonnen huisnummers. Wil je een moderne uitstraling creëren of juist een meer traditionele look behouden? Kies een ontwerp dat past bij de algehele stijl van je huis.
Grootte: Denk na over de grootte van de huisnummers in verhouding tot je gevel. Te kleine nummers kunnen moeilijk te lezen zijn, terwijl te grote nummers de gevel kunnen overweldigen. Kies een maat die goed zichtbaar is, maar ook esthetisch in balans is met de rest van de gevel.
Lettertype: Het lettertype van de huisnummers kan een groot verschil maken in de algehele uitstraling. Kies een lettertype dat past bij de stijl van je huis en dat gemakkelijk leesbaar is. Overweeg een monolinear lettertype voor een strakke en moderne look, of een sierlijk lettertype voor een meer decoratieve uitstraling.
Aanpassing: Overweeg of je aangepaste huisnummers wilt laten maken. Met aangepaste huisnummers kun je een uniek ontwerp creëren dat past bij je persoonlijke stijl en de uitstraling van je huis versterkt.

Onderhoud en verzorging van betonnen huisnummers

Hoewel betonnen huisnummers duurzaam en weerbestendig zijn, is het nog steeds belangrijk om ze goed te onderhouden om ze er op hun best uit te laten zien. Hier zijn enkele tips voor het onderhoud en de verzorging van betonnen huisnummers:

Reinigen: Betonnen huisnummers kunnen eenvoudig worden gereinigd met water en een mild schoonmaakmiddel. Gebruik een zachte borstel om vuil en vlekken voorzichtig te verwijderen. Spoel de huisnummers grondig af en droog ze af met een zachte doek.
Bescherming: Hoewel beton bestand is tegen de elementen, kan het nog steeds worden aangetast door extreme weersomstandigheden. Om je huisnummers te beschermen, kun je een waterafstotende sealer aanbrengen. Deze sealer creëert een beschermende laag die voorkomt dat water en vuil in het beton doordringen.
Periodiek onderhoud: Controleer regelmatig de staat van je betonnen huisnummers. Als je barsten, chips of andere beschadigingen opmerkt, repareer ze dan zo snel mogelijk om verdere schade te voorkomen. Je kunt betonreparatiekits gebruiken om kleine reparaties uit te voeren.

Tips voor het installeren van betonnen huisnummers

Het installeren van betonnen huisnummers is over het algemeen eenvoudig en kan in een paar stappen worden voltooid. Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat je huisnummers veilig en stevig worden geïnstalleerd:

Kies de juiste locatie: Voordat je begint met de installatie, bepaal je de beste locatie voor je huisnummers. Zorg ervoor dat ze duidelijk zichtbaar zijn, maar ook in harmonie zijn met de rest van je gevel. Meet en markeer de positie van de nummers voordat je begint met boren.
Bereid het oppervlak voor: Reinig het oppervlak waarop je de huisnummers wilt installeren grondig. Verwijder vuil, stof en eventuele oude verflagen. Als het oppervlak ongelijk is, kun je een pleisterlaag aanbrengen om een glad en egaal oppervlak te creëren.
Boor gaten: Markeer de positie van de gaten op het oppervlak en boor ze voorzichtig met een boor die geschikt is voor het materiaal van je gevel. Zorg ervoor dat de gaten diep en breed genoeg zijn om de bevestigingsmaterialen te kunnen bevatten.
Bevestig de huisnummers: Plaats de huisnummers in de geboorde gaten en bevestig ze stevig met de meegeleverde bevestigingsmaterialen. Controleer of de nummers recht en stevig zijn voordat je de bevestigingen volledig aandraait.

Conclusie: verfraai je gevel met tijdloze betonnen huisnummers

Betonnen huisnummers zijn een tijdloze en stijlvolle toevoeging aan de gevel van je huis. Ze zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een vleugje elegantie toe aan elke gevel. Met betonnen huisnummers kun je een unieke eerste indruk creëren voor bezoekers en voorbijgangers.

De voordelen van betonnen huisnummers zijn talrijk. Ze zijn duurzaam, weerbestendig en kunnen jarenlang meegaan zonder te vervagen of te beschadigen. Bovendien bieden ze eindeloze keuzes in ontwerpen, lettertypen en stijlen, waardoor je vrij bent om een look te kiezen die perfect bij je huis past.

Dus, als je op zoek bent naar een tijdloze en onderscheidende toevoeging aan je gevel, overweeg dan prachtige betonnen huisnummers. Ontdek de eindeloze mogelijkheden en geef je huis de uitstraling die het verdient. Met betonnen huisnummers kun je een blijvende indruk maken en een unieke stempel drukken op je gevel.

Discover our categories

Stylish little home accessories. Big impact.

SHOP HANDLES

For kitchens, furniture & cabinets.
Also matching door knobs!

SHOP DOOR HARDWARE

Door handles on rosette & on shield.
Also loose rosettes and locks.

SHOP HOUSE NUMBERS

Largest assortment in Europe.
From 10 cm to 30 cm.

SHOP SEAT COVERS

Black & transparent.
Various sizes with felt available.

SHOP COAT HOOKS

Van simpel tot luxe haakjes!
Zwart, hout & chroom.

SHOP MEUBELPOTEN

Meubels verhogen of verlagen?
Ontdek onze zwarte meubelpoten.

SHOP CONTAINER OMBOUW

Je kliko’s verbergen? Bekijk onze moderne container ombouw.

SHOP WANDBRIEVENBUS

Je post veilig ontvangen in stijl? Bekijk onze wandbrievenbussen.

Discover our categories

Stylish little home accessories. Big impact.

SHOP HANDLES

For kitchens, furniture & cabinets.
Also matching door knobs!

SHOP DOOR HARDWARE

Door handles on rosette & on shield.
Also loose rosettes and locks.

SHOP HOUSE NUMBERS

Largest assortment in the Netherlands. From 10cm to 30cm.

SHOP SEAT COVERS

Black & transparent. Various sizes with felt available.

SHOP COAT HOOKS

From simple to luxurious, from small
to large individual hooks.

SHOP MEUBELPOTEN

Meubels verhogen of verlagen?
Ontdek onze zwarte meubelpoten.

SHOP CONTAINER OMBOUW

Je kliko’s verbergen? Bekijk onze moderne container ombouw.

SHOP WANDBRIEVENBUS

Je post veilig ontvangen in stijl? Bekijk onze wandbrievenbussen.

Do you have a question?

Ask your question to one of our staff members. 

Do you have a question?

Ask your question to one of our staff members!

The rating of yessential.co.uk at WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 based on 1996 reviews.
Want to be notified when the product is back in stock? We will send you an email as soon as the product is back in stock! Leave your email address below.