ClickCease Skip to content

Orderedbefore 14:00, delivered in 1-2 days

NOW free shipping in the Netherlands!

Free shipping BE & DE from 35,-

Want to buy chair leg caps?

Vanaf slechts 0,49€ per stuk.

★★★★★ 2000+ reviews

Blijf krassen voorkomen! Ontdek de beste stoelpootdoppen voor jouw vloer

De vloer beschermen tegen krassen is van essentieel belang om het interieur er netjes en verzorgd uit te laten zien. Of het nu gaat om hardhouten vloeren, tegels of laminaat, het voorkomen van krassen en beschadigingen is een must. Maar hoe zorg je ervoor dat je vloer vrij blijft van krassen veroorzaakt door stoelpoten? Het antwoord ligt in het kiezen van de beste stoelpootdoppen voor je vloer.

Onderaan op de pagina lees je meer informatie over onze stoelpootdoppen en welke het meest geschikt zijn voor jouw vloer. Of je nu op zoek bent naar stoelpootdoppen met vilt voor een gladde ondergrond, rubberen doppen voor een betere grip of plastic doppen voor buiten, we hebben de beste opties voor je op een rijtje gezet. Bescherm je vloer effectief en voorkom krassen met de juiste stoelpootdoppen. Lees verder om te ontdekken welke opties er beschikbaar zijn en welke het beste bij jouw behoeften passen. Je vloer zal je dankbaar zijn!

Webwinkelkeur
Quick fixing
Free shipping
Silicone for long life

Our chair leg caps

Varied in diameters, number of pieces and colour.

Why chair leg caps?

Including felt layer
Protects the floor from scratches and smudges
Prevents and dampens annoying sliding noise
Quick and easy attachment
From 0.60 cents each
In sets of 16, 24 & 36 pieces.

Highlighted here are the Paco chair leg caps. Order the Paco Black here!

Why order from Yessential?

Free shipping in the Netherlands
Free shipping Belgium from 35,-.
Fast delivery
From 0.60 cents each
In sets of 16, 24 & 36 pieces.
Prevents scratches on your floor

Here again highlighted the Paco chair leg caps:
Order the Paco Black here!

What do they say about us?

n c
n c
Super satisfied, really good prices too!!! Delivery was super fast so would come back there in a heartbeat! Haven't installed them yet unfortunately but am sure they will look great!!!
Ines
Ines
Ordered beautiful handles for our nightstands. Are exactly the same as in the picture. Fit our interior very well. Order and receipt went smoothly and quickly. Happy to shop again next time at Yessential !!!!
Hinke B
Hinke B
Very good webshop, with friendly and helpful staff on the phone. I had made a mistake when ordering. After returning, the money was back in the account within three. Meanwhile, I had ordered the correct article. Arrived very quickly. Highly recommended.
Joep & Sonja Rooij Hoogewerff
Joep & Sonja Rooij Hoogewerff
Super good service! After a wrong delivery, it was rectified immediately and a new order was sent.
eddy vanelderen
eddy vanelderen
I had placed an order and it was incomplete. I sent them an email and they promptly took care of it. I will order here again
Dennis De Clerck
Dennis De Clerck
House number 41 in stainless steel. Very satisfied. Super fast delivery and very solid visible stainless steel numbers. Absolutely recommended. Thanks Yessential 👍🏻
Google user
Google user
Nice song made
Sarie C
Sarie C
Fast delivery, great products very friendly and helpful customer service.

Factoren om te overwegen bij het kiezen van doppen voor stoelpoten

Bij het kiezen van stoelpootdoppen zijn er verschillende factoren waarmee je rekening moet houden. Hieronder volgen enkele belangrijke overwegingen om in gedachten te houden bij het maken van je keuze:

1. Vloertype: Het type vloer waarop de stoelpootdoppen worden gebruikt, is een belangrijke factor om te overwegen. Verschillende vloertypes vereisen verschillende soorten doppen voor optimale bescherming. Zorg ervoor dat je de juiste doppen kiest die geschikt zijn voor jouw vloer.

2. Materiaal van de doppen: Stoelpootdoppen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals vilt, rubber en plastic. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen. Overweeg welk materiaal het beste past bij jouw behoeften, zoals de gewenste grip en bescherming.

3. Duurzaamheid: Kies stoelpootdoppen die duurzaam en langdurig zijn. Je wilt niet constant de doppen hoeven vervangen, dus let op de kwaliteit en duurzaamheid van het product.

4. Montagegemak: Controleer of de stoelpootdoppen gemakkelijk te installeren zijn. Sommige doppen hebben een eenvoudig kliksysteem, terwijl andere mogelijk wat meer inspanning vereisen. Kies doppen die je gemakkelijk kunt monteren zonder extra gereedschap.

Door rekening te houden met deze factoren kun je de juiste stoelpootdoppen kiezen die perfect passen bij jouw vloer en behoeften.

De beste stoelpootdoppen voor laminaatvloeren

Laminaatvloeren vereisen speciale zorg en bescherming om krassen te voorkomen. Hier zijn enkele van de beste stoelpootdoppen die geschikt zijn voor laminaatvloeren:

1. Stoelpootdoppen met vilt: Stoelpootdoppen met vilt zijn ideaal voor laminaatvloeren. Het vilt biedt een zachte en beschermende laag tussen de stoelpoot en de vloer, waardoor krassen worden voorkomen. Deze doppen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen om perfect te passen bij je stoelen.

2. Rubberen stoelpootdoppen: Rubberen doppen bieden uitstekende grip op laminaatvloeren. Ze voorkomen niet alleen krassen, maar verminderen ook het risico op uitglijden of verschuiven van stoelen. Kies voor rubberen doppen met een antislipontwerp voor de beste bescherming.

3. Transparante stoelpootdoppen: Transparante doppen zijn een populaire keuze voor laminaatvloeren omdat ze discreet en onopvallend zijn. Deze doppen zijn meestal gemaakt van duurzaam plastic en bieden een goede bescherming tegen krassen.

Kies de stoelpootdoppen die het beste passen bij jouw laminaatvloer en geniet van een krasvrije en goed beschermde vloer.

De beste stoelpootdoppen voor hardhouten vloeren

Hardhouten vloeren hebben ook speciale bescherming nodig om krassen en beschadigingen te voorkomen. Hier zijn enkele van de beste stoelpootdoppen voor hardhouten vloeren:

1. Stoelpootdoppen met vilt en rubber: Stoelpootdoppen die een combinatie van vilt en rubber hebben, zijn ideaal voor hardhouten vloeren. Het vilt biedt bescherming tegen krassen en het rubber zorgt voor een goede grip. Deze doppen zijn perfect voor stoelen die regelmatig worden verplaatst.

2. Siliconen stoelpootdoppen: Siliconen doppen zijn een uitstekende keuze voor hardhouten vloeren vanwege hun duurzaamheid en beschermende eigenschappen. Ze zijn bestand tegen slijtage en voorkomen effectief krassen op de vloer.

3. Stoelpootdoppen met vilt en plastic: Stoelpootdoppen met een combinatie van vilt en plastic bieden zowel bescherming als grip voor hardhouten vloeren. Het vilt voorkomt krassen en het plastic zorgt voor stabiliteit en gemakkelijke beweging van stoelen.

Kies de stoelpootdoppen die het beste aansluiten bij jouw hardhouten vloer en geniet van een langdurig mooie en krasvrije vloer.

Begrip van stoelpootdopmaterialen en hun voordelen

Verschillende materialen worden gebruikt bij de productie van stoelpootdoppen, elk met zijn eigen voordelen en eigenschappen. Hier zijn enkele veel voorkomende materialen en hun voordelen:

1. Vilt: Stoelpootdoppen met vilt bieden een zachte en beschermende laag tussen de stoelpoot en de vloer. Ze verminderen wrijving en voorkomen krassen. Vilt is ideaal voor gladde oppervlakken zoals hout en laminaat.

2. Rubber: Rubberen stoelpootdoppen bieden uitstekende grip en voorkomen dat stoelen verschuiven of uitglijden. Ze zijn duurzaam en geschikt voor verschillende vloertypes.

3. Plastic: Plastic stoelpootdoppen zijn veelzijdig en duurzaam. Ze zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en bieden bescherming tegen krassen en slijtage.

4. Siliconen: Stoelpootdoppen gemaakt van siliconen zijn flexibel, duurzaam en bestand tegen slijtage. Ze bieden goede bescherming tegen krassen en beschadigingen.

Het begrijpen van de verschillende materialen helpt je bij het kiezen van de juiste stoelpootdoppen die passen bij jouw behoeften en vloertype.

Conclusie: De juiste stoelpootdoppen vinden voor jouw vloer

Het kiezen van de beste stoelpootdoppen is essentieel om je vloer te beschermen tegen krassen en beschadigingen. Door rekening te houden met factoren zoals het vloertype, materiaal van de doppen en duurzaamheid, kun je de juiste keuze maken.

Voor laminaatvloeren zijn stoelpootdoppen met vilt, rubber of transparant plastic goede opties. Ze bieden bescherming en verminderen het risico op krassen.

Voor hardhouten vloeren zijn stoelpootdoppen met vilt en rubber, siliconen of een combinatie van vilt en plastic ideale keuzes. Ze bieden bescherming, grip en stabiliteit.

Zorg ervoor dat je stoelpootdoppen regelmatig schoonmaakt en inspecteert, en volg de tips voor onderhoud en verzorging om de beste prestaties te behouden.

Kies de stoelpootdoppen die het beste passen bij jouw vloer en geniet van een krasvrije en goed beschermde vloer. Je vloer zal je dankbaar zijn!

Discover our categories

Stylish little home accessories. Big impact.

SHOP HANDLES

For kitchens, furniture & cabinets.
Also matching door knobs!

SHOP DOOR HARDWARE

Door handles on rosette & on shield.
Also loose rosettes and locks.

SHOP HOUSE NUMBERS

Largest assortment in Europe.
From 10 cm to 30 cm.

SHOP SEAT COVERS

Black & transparent.
Various sizes with felt available.

SHOP COAT HOOKS

Van simpel tot luxe haakjes!
Zwart, hout & chroom.

SHOP MEUBELPOTEN

Meubels verhogen of verlagen?
Ontdek onze zwarte meubelpoten.

SHOP CONTAINER OMBOUW

Je kliko’s verbergen? Bekijk onze moderne container ombouw.

SHOP WANDBRIEVENBUS

Je post veilig ontvangen in stijl? Bekijk onze wandbrievenbussen.

Discover our categories

Stylish little home accessories. Big impact.

SHOP HANDLES

For kitchens, furniture & cabinets.
Also matching door knobs!

SHOP DOOR HARDWARE

Door handles on rosette & on shield.
Also loose rosettes and locks.

SHOP HOUSE NUMBERS

Largest assortment in the Netherlands. From 10cm to 30cm.

SHOP SEAT COVERS

Black & transparent. Various sizes with felt available.

SHOP COAT HOOKS

From simple to luxurious, from small
to large individual hooks.

SHOP MEUBELPOTEN

Meubels verhogen of verlagen?
Ontdek onze zwarte meubelpoten.

SHOP CONTAINER OMBOUW

Je kliko’s verbergen? Bekijk onze moderne container ombouw.

SHOP WANDBRIEVENBUS

Je post veilig ontvangen in stijl? Bekijk onze wandbrievenbussen.

Do you have a question?

Ask your question to one of our staff members. 

Do you have a question?

Ask your question to one of our staff members!

The rating of yessential.co.uk at WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 based on 2031 reviews.
Want to be notified when the product is back in stock? We will send you an email as soon as the product is back in stock! Leave your email address below.