ClickCease Skip to content

Commandéavant 14h00, livré en 2-3 jours

MAINTENANT, la livraison est gratuite aux Pays-Bas !

Livraison gratuite BE & DE à partir de 35

Besoin d'un panneau indiquant le numéro de la maison ?

Donnez un nouveau look à votre maison !

★★★★★ 2000+ reviews

Maak indruk met unieke huisnummerborden die jouw huis laten opvallen!

Wil je dat jouw huis opvalt in de straat? Maak indruk met unieke huisnummerborden die jouw huis een persoonlijke twist geven! Met een bijzonder huisnummerbord kun je jouw stijl en individualiteit laten zien, en tegelijkertijd de functionaliteit behouden. Of je nu houdt van een moderne, minimalistische look of juist van een klassiek en traditioneel design, er is voor ieder wat wils.

Laat jouw creativiteit de vrije loop en kies uit een breed scala aan materialen, kleuren en lettertypes om het perfecte huisnummerbord te creëren. Van acryl tot hout en van aluminium tot glas, er zijn eindeloze mogelijkheden om jouw huisnummerbord uniek te maken.

Niet alleen geef je jouw huis een persoonlijke touch, maar een opvallend huisnummerbord kan ook nuttig zijn voor hulpdiensten en gasten die jouw huis snel willen vinden. Dus waar wacht je nog op? Maak een statement met je huisnummerbord en laat jouw huis opvallen in de straat!

Matériel de fixation inclus
Lettres également disponibles
Anti-rouille pour une longue durée de vie

Nos plaques de numéro de maison 12,5 cm de haut

Nos plaques d'immatriculation modernes variaient en couleur. Maintenant temporairement 32% de réduction et livraison gratuite!

Matériel de fixation et gabarits inclus.
Lettres disponibles.

Gabarits de perçage inclus

Difficile à assembler ? C'est du passé ! Collez les gabarits de montage sur le mur où vous souhaitez installer votre numéro de maison. Percez et accrochez !

→ Commandez l'Amato noir ici

Plaques d'immatriculation 15 cm

Profitez de notre réduction temporaire jusqu'à 28% et de la livraison gratuite maintenant !

Matériel de fixation inclus.
Les lettres sont disponibles avec les numéros de maison Adamo.
Les lettres ne sont pas disponibles avec les numéros de maison Milano & Danilo.

Pourquoi commander sur Yessential?

Livraison gratuite aux Pays-Bas
Livraison gratuite Belgique à partir de 35
Livraison rapide
Temporairement jusqu'à 32% de réduction
Gabarits de montage inclus
Matériaux de fixation inclus

Le modèle Adamo Black est mis en évidence ici. Commandez l'Alonzo Black ici !

Plaques de numéros de maison de 20 cm

Vous hésitez entre petit et grand ? Choisissez ensuite les plaques de numéros de maison de 20 cm de haut.

Matériel de fixation inclus.
Les lettres sont disponibles avec les numéros de maison Adamo en acier inoxydable.
Les lettres ne sont pas disponibles avec les numéros de maison Carlo.

Comment fixer une plaque de numéro de maison ?

Une fois que vous avez trouvé la plaque de maison idéale, la fixer est un travail simple. Vous commencez par percer un trou dans le mur de votre maison. Ensuite, perforez un bouchon correspondant dans le trou. Vous pouvez y visser le panneau. Voilà, votre panneau est accroché !

Numéro de maison 30 cm

Vous vivez dans une grande propriété ou loin de la route ? Ces plaques d'immatriculation de 30 cm vous permettront de vous démarquer !

Matériel de fixation inclus.
Les lettres sont disponibles avec les numéros de maison Adamo en acier inoxydable.
Les lettres ne sont pas disponibles avec les numéros de maison Carlo.

Enseignes de maison de 10 cm

Assez grand pour être lu de loin. Montés principalement sur des maisons en rangée et des maisons à cour.

Les lettres A B C ne sont pas disponibles avec ces numéros de maison.
Matériel de fixation inclus.

Quand puis-je attendre ma plaque d'immatriculation à la maison ?

Si vous commandez votre plaque de maison avant 14 heures, vous pouvez l'attendre chez vous le lendemain avec une livraison gratuite. N'oubliez pas que les plaques nominatives sont fabriquées sur mesure et que le délai de livraison est de 4 à 5 semaines. Commandez facilement votre plaque de numéro de maison parfaite pour votre porte d'entrée, votre portail ou votre mur.

Dès que votre commande est livrée à PostNL, vous recevez automatiquement un code Track & Trace par e-mail.

Le modèle Amato White 12,5 cm est mis en évidence ici. Cliquez sur ICI à commander !

Plaques signalétiques pour la porte d'entrée

Vous préférez ne pas avoir de numéros de maison en vrac ? Découvrez ici nos plaques nominatives personnalisées.

Matériel de fixation inclus.

De belangrijkheid van huisnummerbordjes

Huisnummerbordjes zijn niet alleen functioneel, maar ook belangrijk voor verschillende redenen. Ten eerste helpen ze hulpdiensten om snel de juiste locatie te vinden in geval van een noodgeval. Een duidelijk en goed zichtbaar huisnummerbordje kan het verschil maken tussen tijdige hulp en kostbare vertragingen.

Daarnaast is een huisnummerbordje ook handig voor bezorgdiensten en gasten die je huis bezoeken. Het maakt het voor hen gemakkelijker om je huis snel te vinden, vooral als ze niet bekend zijn in de buurt. Een uniek huisnummerbordje kan ervoor zorgen dat je huis opvalt en gemakkelijk te herkennen is.

Waarom kiezen voor unieke huisnummerbordjes?

Het kiezen voor unieke huisnummerbordjes biedt verschillende voordelen. Ten eerste geeft het je de mogelijkheid om je persoonlijke stijl en smaak te laten zien. In plaats van een standaard huisnummerbordje dat je bij veel andere huizen ziet, kun je met een uniek huisnummerbordje je huis onderscheiden van de rest.

Daarnaast voegt een uniek huisnummerbordje karakter toe aan je huis. Het is een kans om je creativiteit te uiten en een statement te maken. Of je nu kiest voor een modern ontwerp met strakke lijnen of een klassiek ontwerp met sierlijke details, een uniek huisnummerbordje kan de uitstraling van je huis versterken.

Materialen en ontwerpmogelijkheden voor huisnummerbordjes

Er zijn verschillende materialen en ontwerpmogelijkheden beschikbaar voor huisnummerbordjes. Het kiezen van het juiste materiaal en ontwerp is afhankelijk van je persoonlijke smaak en de stijl van je huis.

Een populair materiaal voor huisnummerbordjes is acryl. Dit materiaal is duurzaam, weerbestendig en gemakkelijk te onderhouden. Acryl huisnummerbordjes kunnen worden gegraveerd of bedrukt met verschillende kleuren en lettertypen, waardoor je veel ontwerpmogelijkheden hebt.

Een andere optie is hout. Houten huisnummerbordjes stralen een warme en natuurlijke uitstraling uit. Je kunt kiezen voor verschillende houtsoorten, zoals eiken, mahonie of teak, om het huisnummerbordje aan te passen aan de stijl van je huis. Houten huisnummerbordjes kunnen worden gegraveerd of geschilderd met verschillende kleuren en afwerkingen.

Voor een meer moderne uitstraling kun je kiezen voor een huisnummerbordje van aluminium of roestvrij staal. Deze materialen zijn strak, minimalistisch en passen goed bij eigentijdse architectuur. Aluminium en roestvrij staal huisnummerbordjes kunnen worden gegraveerd, gelaserd of bedrukt met verschillende kleuren en lettertypen.

Als je op zoek bent naar een meer elegante en luxe uitstraling, kun je overwegen om te kiezen voor een huisnummerbordje van glas. Glas huisnummerbordjes kunnen worden gegraveerd, gezandstraald of bedrukt met verschillende ontwerpen en kleuren. Ze geven een luxe uitstraling aan je huis en zijn een echte eyecatcher.

Huisnummerbordjes op maat – personaliseer je huisnummer

Als je echt een uniek huisnummerbordje wilt, kun je overwegen om er een op maat te laten maken. Er zijn veel bedrijven en ambachtslieden die huisnummerbordjes op maat kunnen maken volgens jouw specificaties.

Met een op maat gemaakt huisnummerbordje kun je je creativiteit de vrije loop laten en een ontwerp creëren dat perfect bij je huis past. Je kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren, lettertypen en ontwerpen om een huisnummerbordje te creëren dat volledig uniek is.

Tips voor het kiezen van het juiste huisnummerbordje

Bij het kiezen van het juiste huisnummerbordje zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Ten eerste is het belangrijk om de stijl van je huis in gedachten te houden. Kies een huisnummerbordje dat past bij de architectuur en uitstraling van je huis. Een modern huisnummerbordje past bijvoorbeeld goed bij een strakke en minimalistische architectuur, terwijl een klassiek huisnummerbordje goed past bij een traditionele bouwstijl.

Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de leesbaarheid van het huisnummerbordje. Kies een lettertype en kleur die goed zichtbaar zijn, zelfs vanaf een afstand. Dit is vooral belangrijk voor hulpdiensten en gasten die je huis snel moeten kunnen vinden.

Naast het uiterlijk is het ook belangrijk om te kijken naar de duurzaamheid en onderhoudsgemak van het huisnummerbordje. Kies een materiaal dat bestand is tegen weersinvloeden en gemakkelijk schoon te maken is. Op deze manier blijft je huisnummerbordje er jarenlang mooi uitzien.

De installatie van huisnummerbordjes

De installatie van huisnummerbordjes is over het algemeen eenvoudig en kan door de meeste mensen zelf worden gedaan. De exacte installatie-instructies kunnen variëren, afhankelijk van het materiaal en het ontwerp van het huisnummerbordje.

In de meeste gevallen worden huisnummerbordjes geleverd met voorgeboorde gaten en bevestigingsmaterialen, zoals schroeven of pluggen. Je kunt het huisnummerbordje eenvoudig bevestigen aan de muur of deur van je huis met behulp van deze materialen. Zorg ervoor dat het huisnummerbordje stevig is bevestigd en goed zichtbaar is vanaf de straat.

Als je niet zeker bent van de installatie, kun je altijd een professional inhuren om het huisnummerbordje voor je te installeren. Zij hebben de juiste kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat het huisnummerbordje veilig en stevig wordt geïnstalleerd.

Onderhoudstips voor huisnummerbordjes

Om ervoor te zorgen dat je huisnummerbordje er jarenlang mooi uitziet, is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren. De specifieke onderhoudsvereisten kunnen variëren, afhankelijk van het materiaal van het huisnummerbordje.

Voor acryl huisnummerbordjes kun je ze eenvoudig schoonmaken met een mild schoonmaakmiddel en een zachte doek. Vermijd schurende schoonmaakmiddelen en harde borstels, omdat deze het oppervlak kunnen beschadigen.

Houten huisnummerbordjes vereisen wat meer onderhoud. Het is belangrijk om ze regelmatig te behandelen met een houtbeschermingsmiddel om ze te beschermen tegen weersinvloeden. Daarnaast kun je ze schoonmaken met een mild schoonmaakmiddel en een zachte doek.

Voor aluminium, roestvrij staal en glas huisnummerbordjes kun je ze eenvoudig schoonmaken met een mild schoonmaakmiddel en een zachte doek. Vermijd schurende schoonmaakmiddelen en harde borstels, omdat deze het oppervlak kunnen beschadigen.

Conclusion

Met unieke huisnummerbordjes kun je je huis laten opvallen en een persoonlijke touch geven. Of je nu kiest voor een modern, minimalistisch ontwerp of een klassiek en traditioneel ontwerp, er zijn eindeloze mogelijkheden om je huisnummerbordje uniek te maken.

Door te kiezen voor een uniek huisnummerbordje geef je niet alleen je huis een persoonlijke uitstraling, maar ook functionaliteit. Het maakt het gemakkelijker voor hulpdiensten en gasten om je huis snel te vinden.

Met verschillende materialen, ontwerpmogelijkheden en creatieve ideeën is er voor ieder wat wils als het gaat om huisnummerbordjes. Kies het juiste materiaal en ontwerp dat past bij je huis en laat je creativiteit de vrije loop.

Waar wacht je nog op? Maak een indruk met unieke huisnummerbordjes en laat je huis opvallen in de straat!

Que disent-ils de nous ?

Stacy Plieger
Stacy Plieger
Snelle levering en super tevreden over de kwaliteit.
A Copal
A Copal
Ik had 2 verschillende sets bestelt per ongeluk en kreeg gelijk een berichtje of dit wel klopte. Toen ik een mailtje terug stuurde kreeg ik gelijk een mailtje terug dat ze het zouden veranderen. Hoe netjes is dat!! Super blij mee. Eerst nog even de deuren opknappen en dan de mooie nieuwe klinken erop!
Bilal amkadmi
Bilal amkadmi
Top service en kwaliteit spullen!
Niels vL
Niels vL
Groot aanbod, scherpe prijzen en een goede service.
Jan de Geus
Jan de Geus
Keuken laten wrappen en handvatten gekocht bij Yessential. Overzichtelijke site met veel keuze. Snelle levering. Goede prijs/kwaliteitverhouding. AANRADER!
Danny Michel
Danny Michel
Had 2 nummers besteld 1 en 0.. op 1 zat een kleine schade! Na mailcontact met de klantenservice hebben ze kostenloos een nieuwe opgestuurd! Top
Ilhan Dogan
Ilhan Dogan
Kwaliteit spullen voor een mooie prijs!
n c
n c
Super satisfait, très bon prix aussi !!! La livraison a été super rapide, donc je reviendrais sans hésiter ! Je ne les ai pas encore installés malheureusement mais je suis sûr qu'ils seront superbes !!!
Ines
Ines
J'ai commandé de belles poignées pour nos tables de chevet. Elles sont exactement comme sur la photo. S'adaptent parfaitement à notre intérieur. La commande et la réception se sont déroulées rapidement et sans problème. Heureux d'acheter à nouveau la prochaine fois sur Yessential ! !!!

Découvrez nos catégories

Petits accessoires élégants pour la maison. Grand impact.

SHOP HANDLES

Pour les cuisines, les meubles et les armoires.
Boutons de porte assortis aussi !

ACCESSOIRES POUR PORTES DE MAGASINS

Poignées de porte sur rosaces et sur boucliers.
Rosaces et serrures également détachées.

NUMÉROS DES MAISONS DE COMMERCE

Grootste assortiment van NL & BE!
Vanaf 5 cm tot 30 cm.

ACHETER DES HOUSSES DE SIÈGE

Noir et transparent.
Différentes tailles avec feutre disponibles.

ACHETER DES PATÈRES

Van simpel tot luxe haakjes!
Zwart, hout & chroom.

SHOP MEUBELPOTEN

Meubels verhogen of verlagen?
Ontdek onze zwarte meubelpoten.

SHOP CONTAINER OMBOUW

Je kliko’s verbergen? Bekijk onze moderne container ombouw.

SHOP WANDBRIEVENBUS

Je post veilig ontvangen in stijl? Bekijk onze wandbrievenbussen.

Découvrez nos catégories

Petits accessoires élégants pour la maison. Grand impact.

SHOP HANDLES

Pour les cuisines, les meubles et les armoires.
Boutons de porte assortis aussi !

ACCESSOIRES POUR PORTES DE MAGASINS

Poignées de porte sur rosaces et sur boucliers.
Rosettes et serrures également détachées.

NUMÉROS DES MAISONS DE COMMERCE

Grootste assortiment van NL & BE! Vanaf 5 cm tot 30 cm.

ACHETER DES HOUSSES DE SIÈGE

Noir et transparent. Différentes tailles avec feutre disponibles.

ACHETER DES PATÈRES

Des plus simples aux plus luxueux, des petits
aux grands crochets individuels.

SHOP MEUBELPOTEN

Meubels verhogen of verlagen?
Ontdek onze zwarte meubelpoten.

SHOP CONTAINER OMBOUW

Je kliko’s verbergen? Bekijk onze moderne container ombouw.

SHOP WANDBRIEVENBUS

Je post veilig ontvangen in stijl? Bekijk onze wandbrievenbussen.

Vous avez une question ?

Posez votre question à l'un des membres de notre personnel. 

Vous avez une question ?

Posez votre question à l'un de nos collaborateurs !

De waardering van yessential.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 2106 reviews.
Vous voulez être informé de l'arrivée de nouveaux stocks ? Nous vous enverrons un e-mail dès que le produit sera de nouveau en stock ! Laissez votre adresse e-mail ci-dessous.