ClickCease Skip to content

Commandéavant 14h00, livré en 2-3 jours

MAINTENANT, la livraison est gratuite aux Pays-Bas !

Livraison gratuite BE & DE à partir de 35

Vous voulez acheter des numéros de maison en béton ?

Intemporel, robuste et moderne !

★★★★★ 2000+ reviews

Prachtige Betonnen Huisnummers: Een Tijdloze Toevoeging aan Jouw Gevel

Op zoek naar een tijdloze en stijlvolle toevoeging aan de gevel van je huis? Overweeg dan prachtige betonnen huisnummers. Deze opvallende cijfers geven je huis direct een moderne uitstraling en creëren een unieke eerste indruk voor bezoekers en voorbijgangers. Betonnen huisnummers zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch. Ze voegen een vleugje elegantie toe aan elke gevel en kunnen worden aangepast aan de stijl van je woning. Of je nu een minimalistische uitstraling wilt of juist een meer decoratieve stijl verkiest, betonnen huisnummers bieden een eindeloze keuze aan ontwerpen en lettertypes.

Daarnaast hebben betonnen huisnummers vele voordelen. Ze zijn duurzaam, weerbestendig en kunnen jarenlang meegaan zonder te vervagen of te beschadigen. Daardoor is het investeren in deze huisnummers een slimme keuze op de lange termijn. Voeg een tijdloos en onderscheidend element toe aan je gevel met prachtige betonnen huisnummers. Ontdek de eindeloze mogelijkheden en geef je huis de uitstraling die het verdient.

Webwinkelkeur
Matériel de fixation inclus
Livraison gratuite aux Pays-Bas
Vanbeton voor lange levensduur

Onze huisnummers beton

Voor welke hoogte ga jij?

Les lettres sont également possibles !

Avez-vous une propriété avec un ajout tel qu'une lettre A, B, C, D et E ? Nous en avons aussi dans une hauteur de 10 cm !

Que disent-ils de nous ?

Stacy Plieger
Stacy Plieger
Snelle levering en super tevreden over de kwaliteit.
A Copal
A Copal
Ik had 2 verschillende sets bestelt per ongeluk en kreeg gelijk een berichtje of dit wel klopte. Toen ik een mailtje terug stuurde kreeg ik gelijk een mailtje terug dat ze het zouden veranderen. Hoe netjes is dat!! Super blij mee. Eerst nog even de deuren opknappen en dan de mooie nieuwe klinken erop!
Bilal amkadmi
Bilal amkadmi
Top service en kwaliteit spullen!
Niels vL
Niels vL
Groot aanbod, scherpe prijzen en een goede service.
Jan de Geus
Jan de Geus
Keuken laten wrappen en handvatten gekocht bij Yessential. Overzichtelijke site met veel keuze. Snelle levering. Goede prijs/kwaliteitverhouding. AANRADER!
Danny Michel
Danny Michel
Had 2 nummers besteld 1 en 0.. op 1 zat een kleine schade! Na mailcontact met de klantenservice hebben ze kostenloos een nieuwe opgestuurd! Top
Ilhan Dogan
Ilhan Dogan
Kwaliteit spullen voor een mooie prijs!
n c
n c
Super satisfait, très bon prix aussi !!! La livraison a été super rapide, donc je reviendrais sans hésiter ! Je ne les ai pas encore installés malheureusement mais je suis sûr qu'ils seront superbes !!!
Ines
Ines
J'ai commandé de belles poignées pour nos tables de chevet. Elles sont exactement comme sur la photo. S'adaptent parfaitement à notre intérieur. La commande et la réception se sont déroulées rapidement et sans problème. Heureux d'acheter à nouveau la prochaine fois sur Yessential ! !!!

Inleiding tot betonnen huisnummers

Betonnen huisnummers zijn een moderne en stijlvolle manier om je huis te markeren. In plaats van standaard metalen nummers, bieden betonnen huisnummers een unieke uitstraling die de aandacht trekt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, lettertypen en stijlen, waardoor je de vrijheid hebt om een ontwerp te kiezen dat perfect bij je huis past.

Een van de voordelen van betonnen huisnummers is de duurzaamheid. Beton is een stevig materiaal dat bestand is tegen de elementen en niet snel beschadigd raakt. Dit betekent dat je huisnummers er jarenlang mooi uit zullen zien, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vervaging of slijtage.

Daarnaast bieden betonnen huisnummers een moderne en eigentijdse uitstraling. Ze voegen een vleugje elegantie toe aan elke gevel en kunnen de hele uitstraling van je huis transformeren. Of je nu een strakke en minimalistische stijl hebt of juist een meer decoratieve en gedetailleerde stijl, betonnen huisnummers kunnen aan je wensen voldoen.

Voordelen van het gebruik van betonnen huisnummers

Betonnen huisnummers bieden verschillende voordelen ten opzichte van traditionele huisnummers. Ten eerste zijn ze duurzaam en weerbestendig. Beton kan extreme weersomstandigheden doorstaan zonder te vervagen of te barsten, waardoor het perfect is voor buitengebruik.

Daarnaast zijn betonnen huisnummers ook gemakkelijk te onderhouden. Ze kunnen eenvoudig worden gereinigd met water en zeep, waardoor ze er altijd fris en nieuw uitzien. Dit in tegenstelling tot metalen huisnummers die kunnen roesten of verkleuren na verloop van tijd.

Een ander voordeel van betonnen huisnummers is de aanpasbaarheid. Beton kan in verschillende vormen worden gegoten, waardoor je huisnummers kunt laten maken die perfect passen bij de stijl van je huis. Of je nu een strakke en moderne uitstraling wilt of juist een meer traditionele en klassieke uitstraling, betonnen huisnummers kunnen aan je wensen voldoen.

Hoe kies je de juiste betonnen huisnummers voor je gevel

Het kiezen van de juiste betonnen huisnummers voor je gevel kan een persoonlijke en creatieve beslissing zijn. Hier zijn enkele overwegingen om je te helpen bij het maken van de juiste keuze:

Stijl: Overweeg de stijl van je huis en gevel bij het kiezen van betonnen huisnummers. Wil je een moderne uitstraling creëren of juist een meer traditionele look behouden? Kies een ontwerp dat past bij de algehele stijl van je huis.
Grootte: Denk na over de grootte van de huisnummers in verhouding tot je gevel. Te kleine nummers kunnen moeilijk te lezen zijn, terwijl te grote nummers de gevel kunnen overweldigen. Kies een maat die goed zichtbaar is, maar ook esthetisch in balans is met de rest van de gevel.
Lettertype: Het lettertype van de huisnummers kan een groot verschil maken in de algehele uitstraling. Kies een lettertype dat past bij de stijl van je huis en dat gemakkelijk leesbaar is. Overweeg een monolinear lettertype voor een strakke en moderne look, of een sierlijk lettertype voor een meer decoratieve uitstraling.
Aanpassing: Overweeg of je aangepaste huisnummers wilt laten maken. Met aangepaste huisnummers kun je een uniek ontwerp creëren dat past bij je persoonlijke stijl en de uitstraling van je huis versterkt.

Onderhoud en verzorging van betonnen huisnummers

Hoewel betonnen huisnummers duurzaam en weerbestendig zijn, is het nog steeds belangrijk om ze goed te onderhouden om ze er op hun best uit te laten zien. Hier zijn enkele tips voor het onderhoud en de verzorging van betonnen huisnummers:

Reinigen: Betonnen huisnummers kunnen eenvoudig worden gereinigd met water en een mild schoonmaakmiddel. Gebruik een zachte borstel om vuil en vlekken voorzichtig te verwijderen. Spoel de huisnummers grondig af en droog ze af met een zachte doek.
Bescherming: Hoewel beton bestand is tegen de elementen, kan het nog steeds worden aangetast door extreme weersomstandigheden. Om je huisnummers te beschermen, kun je een waterafstotende sealer aanbrengen. Deze sealer creëert een beschermende laag die voorkomt dat water en vuil in het beton doordringen.
Periodiek onderhoud: Controleer regelmatig de staat van je betonnen huisnummers. Als je barsten, chips of andere beschadigingen opmerkt, repareer ze dan zo snel mogelijk om verdere schade te voorkomen. Je kunt betonreparatiekits gebruiken om kleine reparaties uit te voeren.

Tips voor het installeren van betonnen huisnummers

Het installeren van betonnen huisnummers is over het algemeen eenvoudig en kan in een paar stappen worden voltooid. Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat je huisnummers veilig en stevig worden geïnstalleerd:

Kies de juiste locatie: Voordat je begint met de installatie, bepaal je de beste locatie voor je huisnummers. Zorg ervoor dat ze duidelijk zichtbaar zijn, maar ook in harmonie zijn met de rest van je gevel. Meet en markeer de positie van de nummers voordat je begint met boren.
Bereid het oppervlak voor: Reinig het oppervlak waarop je de huisnummers wilt installeren grondig. Verwijder vuil, stof en eventuele oude verflagen. Als het oppervlak ongelijk is, kun je een pleisterlaag aanbrengen om een glad en egaal oppervlak te creëren.
Boor gaten: Markeer de positie van de gaten op het oppervlak en boor ze voorzichtig met een boor die geschikt is voor het materiaal van je gevel. Zorg ervoor dat de gaten diep en breed genoeg zijn om de bevestigingsmaterialen te kunnen bevatten.
Bevestig de huisnummers: Plaats de huisnummers in de geboorde gaten en bevestig ze stevig met de meegeleverde bevestigingsmaterialen. Controleer of de nummers recht en stevig zijn voordat je de bevestigingen volledig aandraait.

Conclusie: verfraai je gevel met tijdloze betonnen huisnummers

Betonnen huisnummers zijn een tijdloze en stijlvolle toevoeging aan de gevel van je huis. Ze zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een vleugje elegantie toe aan elke gevel. Met betonnen huisnummers kun je een unieke eerste indruk creëren voor bezoekers en voorbijgangers.

De voordelen van betonnen huisnummers zijn talrijk. Ze zijn duurzaam, weerbestendig en kunnen jarenlang meegaan zonder te vervagen of te beschadigen. Bovendien bieden ze eindeloze keuzes in ontwerpen, lettertypen en stijlen, waardoor je vrij bent om een look te kiezen die perfect bij je huis past.

Dus, als je op zoek bent naar een tijdloze en onderscheidende toevoeging aan je gevel, overweeg dan prachtige betonnen huisnummers. Ontdek de eindeloze mogelijkheden en geef je huis de uitstraling die het verdient. Met betonnen huisnummers kun je een blijvende indruk maken en een unieke stempel drukken op je gevel.

Découvrez nos catégories

Petits accessoires élégants pour la maison. Grand impact.

SHOP HANDLES

Pour les cuisines, les meubles et les armoires.
Boutons de porte assortis aussi !

ACCESSOIRES POUR PORTES DE MAGASINS

Poignées de porte sur rosaces et sur boucliers.
Rosaces et serrures également détachées.

NUMÉROS DES MAISONS DE COMMERCE

Grootste assortiment van NL & BE!
Vanaf 5 cm tot 30 cm.

ACHETER DES HOUSSES DE SIÈGE

Noir et transparent.
Différentes tailles avec feutre disponibles.

ACHETER DES PATÈRES

Van simpel tot luxe haakjes!
Zwart, hout & chroom.

SHOP MEUBELPOTEN

Meubels verhogen of verlagen?
Ontdek onze zwarte meubelpoten.

SHOP CONTAINER OMBOUW

Je kliko’s verbergen? Bekijk onze moderne container ombouw.

SHOP WANDBRIEVENBUS

Je post veilig ontvangen in stijl? Bekijk onze wandbrievenbussen.

Découvrez nos catégories

Petits accessoires élégants pour la maison. Grand impact.

SHOP HANDLES

Pour les cuisines, les meubles et les armoires.
Boutons de porte assortis aussi !

ACCESSOIRES POUR PORTES DE MAGASINS

Poignées de porte sur rosaces et sur boucliers.
Rosettes et serrures également détachées.

NUMÉROS DES MAISONS DE COMMERCE

Grootste assortiment van NL & BE! Vanaf 5 cm tot 30 cm.

ACHETER DES HOUSSES DE SIÈGE

Noir et transparent. Différentes tailles avec feutre disponibles.

ACHETER DES PATÈRES

Des plus simples aux plus luxueux, des petits
aux grands crochets individuels.

SHOP MEUBELPOTEN

Meubels verhogen of verlagen?
Ontdek onze zwarte meubelpoten.

SHOP CONTAINER OMBOUW

Je kliko’s verbergen? Bekijk onze moderne container ombouw.

SHOP WANDBRIEVENBUS

Je post veilig ontvangen in stijl? Bekijk onze wandbrievenbussen.

Vous avez une question ?

Posez votre question à l'un des membres de notre personnel. 

Vous avez une question ?

Posez votre question à l'un de nos collaborateurs !

De waardering van yessential.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 2154 reviews.